Další debakl na hřišti soupeře

Po jasné výhře proti Mořině v minulém týdnu jsme chtěli přivézt i body ze hřiště z Praskoles. Naše obrana ale měla opět den otevřených dveří a tak jsme odjeli s prázdnou a ještě navíc se šesti góly v naší síti.

 

SK Hostomice

D.Špicl – M.Šereda, P.Veselík, T.Fatka, J.Hadrava – J.Spousta [K], A.Hornát (V.Rott), P.Veselý, L.Šereda (I.Pohorilyi) – J.Kačírek, K.Hejduk
 

Utkání začalo katastrofálně. Ani neuběhla první minuta a domácí poslali dlouhý balón na který naše obrana jen koukala a nikým nebráněný domácí útočník nedal Špiclovi šanci – 1:0. Za další 3 minuty následoval opět dlouhý centr který jsme nezachytili a Praskolesy šli do vedení o dvě branky – 2:0. V 8.minutě snížil Jan Kačírek když si mazácky vychutnal domácího golmána po krasné asisetenci Petra Veselého – 2:1. Poté jsme nevyužili velkou šanci když střela Ludvíka Šeredy mířila jen tesně vedle tyče domácí branky. V 32.minutě jsme opět zaspali a nechali domácího středopolaře v pohodě obejít dva naše obránce a poté v poklidu prostřelil našeho gólmana – 3:1.
 

Do druhého poločasu jsme vlétli s cílem otočit zápas. Začali jsme tlakem a odměnou bylo snížení v podání Kamila Hejduka který se krásně trefil k tyči – 3:2. Utkání bylo podobné tomu v Lochovicích a i tentokrát jsme opět nechali domácí poodskočit o dvě branky. Lehkomyslně jsme nechali domácího útočníka projít až do vápne kde jsme museli zatáhnout za zachránou brzdu a následovala penalta kterou Praskolesy proměnili – 4:2. Od tohoto okamžiku jsme inkasovali ještě další dvě branky a byli takzvaně na ručník. Hra byla rozháraná a nepřesná. Ke konci utkání snížil ještě Kamil Hejduk na konečných 6:3 když dotlačil míč do sítě. Odjíždíme tedy s venkovního hřiště s dalším přídělem a do tabulky si nepřipisujeme ani bod.
 

V dalším utkání přivítáme na domácím hřišti tým Újezda. Začínáme v sobotu 11.6.2022 od 15hod.

Přijďte nás povzbudit.