Debakl v Zadní Třebáni

Náš tým dospělých zajížděl v dalším kole III. třídy okresu Beroun na horkou půdu do Zadní Třebáně. Domácí se netají cílem postupu do okresního přeboru a byli velkým favoritem utkání.

 

SK Hostomice:

O.Plecitý – J.Hadrava, P.Veselík, T. Fatka, M.Šereda – J.Spousta [K], M.Kubišta, V.Štyler, L.Šereda, M.Lisý (I.Burtyn) – P.Veselý

 

I když se nám vrátil po zranění Michal Kubišta, tak trenéři nemohli počítat s několika hráči ze širšího kádru. Nicméně jsme zbraně neskládali a jeli se porvat o slušný výsledek. Naše touha byla smetena již v prvním poločase, kdy jsme nezachytili několik centrů přes obranu a již v 30. min prohrávali 3:0. Kolaps přišel mezi 38-42.min, kde během pouhých 5 minut domácí navýšili své vedení o další 3 branky a bylo vlastně po zápase. Poločas 6:0 znamenal jasný triumf domácích a samozřejmě zasloužený. I když jsme dobře kombinovali a byli více na míči, tak efektivita domácích byla neskutečná 🙁

 

V druhé půli jsme hru již vyrovnali a měli jsme i něco ze hry. Bohužel domácí byli o dost efektivnější a přidali další dvě branky ze svých šancí. Naše šance zůstaly neproměněny a výsledek zkorigoval pouze Michal Kubišta na konečných 8:1.

 

I takové zápasy přicházejí a nezbývá nic jiného, než se z nich poučit a máknout již v dalším zápase, kdy doma přivítáme odložené utkání proti Spartě Podluhy, a to ve středu 17.5. od 18 hod.

 

Držte nám palce!