Mladší přípravka ovládla domácí turnaj!

V neděli 12.9.2021 se odehrál první oficiální turnaj mladší přípravky skupiny D pod hlavičkou OFS Beroun, jehož pořadatelství připadlo našemu SK Hostomice. Mimo domácích se v naší skupině představily týmy FK Hořovicko, TJ Felbabka, Slovan Lochovice a Spartak Žebrák.
 

Poslední turnaj odehrály naše děti téměř před rokem a tak bylo mužstvo namotivované a chtělo předvést nejlepší výkon. Tým pod vedením trenérů Klučiarovského a Kačírka začal trénovat již na začátku srpna a během nedělního turnaje bylo znát velké odhodlání a odpracované tréninkové hodiny.
 

V prvních třech zápasech jsme s velkou převahou zvítězili nad celky Lochovic, Felbabky a Hořovicka. V posledním zápase jsme hráli o celkové vítězství v turnaji a po velkém boji jsme zdolali tým Spartaku Žebrák poměrem 2:1!!! V průběhu celého turnaje jsme předváděli kombinační fotbal a týmový výkon.
 

Výsledky našeho týmu:
Hostomice – Lochovice 6:1, Hostomice – Felbabka 6:1, Hostomice – Hořovicko 12:1, Hostomice – Žebrák 2:1.
 

Po zásluze jsme tedy skončili na 1.místě a děti přebraly diplom, ceny a dětské šampaňské. Radost našich dětí byla obrovská a i trenéři byli velmi spokojení. Je vidět, že úsilí trenérů a jejich práce s dětmi se vyplácí. Smekáme před nimi!
 

Gratulujeme a přejeme stejné výkony i v následujících turnajích!!
 

Tabulka turnaj Hostomice:

  1. SK Hostomice
  2. Spartak Žebrák
  3. Slovan Lochovice
  4. TJ Felbabka
  5. SK Hořovicko