Další prohra v Loděnicích

K dalšímu utkání jsme nastoupili na půdě Loděnic proti místnímu B týmu.

 

AFK Loděnice ”B” vs SK Hostomice 4:1

 

SK Hostomice:
P.Cipra (5) – L.Rylich (5), T.Fatka (5), P.Veselík (5), L.Šereda (5) – K.Hejduk (5), J. Spousta [K] (5), M.Kubišta (6), M.Sůra (5) – V.Štyler (4.5), D.Bohata (5)

 

Střídající: I.Burtyn (4.5)

 

Zápas jsme začali stejně jako na Tmani, hned ve 3.min nás domácí útok doslova vybagoval a dopravil míč v pohodě do prázdné branky – 1:0. Poté jsme převzali iniciativu my a mohli několikrát skórovat. Slibnou střelu M.Kubišty s námahou vyrazil domácí brankář. Průnik T.Fatky také zneškodnil ochránce loděnické svatyně. Nadějně vypadala i akce D.Bohaty ve 25.min, který se dostal po průniku až do malého vápna, ale opět ztroskotal na gólmanovi. Ve 33.min jsme propadli ve středu hřiště a domácí trestali střelou za hranicí velkého vápna, na kterou byl P.Cipra krátký – 2:0. Lekce z produktivity… Snížení stavu mohlo přijít ve 40.min, V.Štyler se řítil sám na brankáře, ale v ten nejméně vhodný moment pro nás si na poslední chvíli míč ukopl. Do kabin se tedy šlo za dvoubrankového vedení domácích Loděnic.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili s odhodláním utkáním něco udělat. Hned ve 45.min vyslal M.Kubišta do jasné šance K.Hejduka, ale ten poslal v jasné šanci míč pouze do brankáře. Svoji neproměněnou šanci K.Hejduk napravil o chvilku později, kdy zužitkoval hlavou pěkný centr M.Kubišty – 2:1. V tento moment nevěděli domácí kam dříve skočit a my byli jasně lepším týmem. Vyrovnání mohlo přijít v 53.min, agilní M.Kubišta prohodil míč mezi obranou Loděnic na nabíhajícího M.Sůru, který se ocitl sám před brankou, ale svoji střelu poslal mimo tyče. Další šanci jsme měli v podání kapitána J.Spousty, ale jeho krásná střela jenom o kousek minula domácí branku. Trest přišel v zápětí, Loděnice zahrávaly rohový kop a my naším nedůrazem nebyli schopni míč odvrátit a nabídli jít supeři do dvoubrankového vedení – 3:1. Tato branka nás uzemnila úplně a rozhodla o naší prohře. Ke konci zápasu jsme hru již otevřeli na totální riziko, kterého domácí využili a stanovili konečné skóre utkání na 4:1.

 

Odjíždíme tedy bez bodu. Z posledních pěti utkání v řadě, které jsme odehráli na venkovních hřištích, jsme přivezli pouze 3 body za výhru v Broumech, což je hrozně málo.

 

Potřebné body se budeme snažit urvat v dalším utkání, které odehrajeme už konečně na domácí půdě a to v sobotu 19.10.2024 proti týmu z Oseka. Začínáme ve 12.30 hod.

 

Přijďte nás povzbudit!