Den otevřených dveří na Tmaňi

V pořadí již čtvrté utkání jsme sehráli na venkovním hřišti, tentokrát ve Tmani.

 

VČS Tmaň vs SK Hostomice 6:3

 

SK Hostomice:
O.Plecitý (4.5) – J.Dalešický (nehodnocen), T.Fatka (5), P.Veselík (4.5), L.Šereda (4.5) – K.Hejduk (5), J. Spousta [K] (4.5), M.Kubišta (5.5), D.Bohata (5) – P.Veselý (6), D.Špicl (5)

 

Střídající: K.Kyzr (5), M.Sůra (5), I.Burtyn (nehodnocen)

 

Cílem bylo navázat na výhru v Broumech, ale opak byl pravdou. Do zápasu jsme vstoupili zejména v obraně a ve středu pole nekoncentrovaně a již ve 2.min jsme obdrželi branku. Domácí útočník byl ve vápně sám bez podpory spoluhráčů a naše obranná čtveřice stojící na 2 metrech pouze sledovala jeho střelu – k naší smůle byla tečovaná a skočila v síti – 1:0! To byla pro nás ledová sprcha. Chvilku na to jsme mohli srovnat stav, ale M.Kubišta svou šanci neproměnil. Z druhého útoku domácích jsme lovili míč ze sítě podruhé – přízemní střela z dálky zaplula k tyči a O.Plecitý se natahoval marně – 2:0. V útoku jsme Tmaň zlobili, šanci měl K.Hejduk, který nezkrotil míč na malém vápně. Další pěkná střela v podání M. Kubišty mířila do břevna. Ve 22.min jsme se už konečně dočkali, P.Veselý potáhl ze strany míč, našel K.Hejduka a jeho střelu se štěstím vyrazil brankář domácích před T.Fatku, který skluzem dopravil míč do sítě – 2:1. Tento moment nás nabudil a vyrovnání viselo ve vzduchu. Bohužel jsme opět propadli na straně, nabíhající útočník poslal střelu po zemi, která O.Plecitému vypadla před sebe a Tmaň neměla problém skórovat – 3:1. Poločas hrůzy v obranné fázi nebyl ještě u konce, ve 34.min jsme aktivitu v našem vápně opět přenechali domácím, nebyli jsme schopni zachytit centr ze strany a prohrávali jsme už o 3 branky – 4:1. Ke konci poločasu jsme si ještě vytvořili jednu gólovou příležitost, ale hlavičku K.Hejduka vytáhl domácí brankář.

 

Do druhé půle jsme šli s odhodláním ještě něco se zápasem udělat a začali jako lepší mužstvo. Domácí se téměř nedostali za polovinu hřiště a my měli více ze hry. Kýžené snížení ale nepřicházelo, i když šance na to jistě byly. Několik střeleckých pokusů M.Kubišty či P.Veselého mířilo ovšem nad branku domácích. Z ojedinělého útoku jsme si ve vápně až moc hráli s míčem, který nám domácí sebrali a P.Veselík hasil svoji chybu pouze za cenu faulu a následovala penalta – domácí Kincl s přehledem proměnil – 5:1. Zápas jsme i tak nezabalili a chtěli vstřelit nějaký ten gól. To se povedlo až v 73.min P.Veselému, který chytře obstřelil brankáře – 5:2. Další střela z přímého kopu v podání P.Veselého mířila do břevna. V 78.min už to bylo pouze o 2 branky, I.Burtyn doklepl sraženou střelu – 5:3. Nadechovali jsme se k finiši, domácí již spíše zdržovali a bránili pro ně cenný výsledek. V 81.min se řítil sám na branku D.Špicl, ale jeho nepovedená střela mířila vedle. Chvíli na to platilo nedáš-dostaneš, opět centr ze strany, balón na naší kopačce prošel až na domácího hráče a ten stanovil konečný stav utkání na 6:3.

 

Určitě jsme nebyli horším mužstvem, ale naše chyby jak v obranné fázi tak i neproměnování šancí nás hrozně srazilo a utvořilo konečný výsledek.

 

 

Příští utkání sehrajeme opět na venkovním hřišti  a to v neděli 13.10.2024 od 16 hod v Loděnicích.

 

Přijďte nás povzbudit!