Remíza z Karlštejna

V dalším kole jsme zajížděli na horkou půdu druhého celku TJ Karlštejn, který se netají ambicí postupu do okresního přeboru.

 

SK Hostomice:

P.Cipra – K.Kyzr, R.Spousta [K], T.Fatka, J.Hadrava – M.Sůra, J.Spousta, P.Veselý, L.Rylich (I.Burtyn) – D.Špicl (L.Šereda), K.Hejduk

 

Začátek zápasu byl opatrný a hra se odehrávala především ve středu hřiště. My jsme byli lehce aktivnější, ale vždy jsme ztroskotali na finální přihrávce. Měli jsme i pokusy střelecké, ale ty Petra Veselého a Jana Spousty se do branky nevešly. Ve 25.min jsme měli velkou šanci, když se sám ze strany řítil na branku Jan Spousta, ale místo střely volil přihrávku, kterou domácí obrana zablokovala. V 31.min přišla zprvu nenápadná akce Karlštejna, která skončila naší chybou a domácí útočník prostřelil Petra Cipru – 1:0.

 

Druhý poločas jsme začali náporem a prvních 20 minut jsme domácí nepustili vůbec za polovinu hřiště. Měli jsme velké šance v podání Kamila Hejduka a Ladislava Rylicha, bohužel ani jedna z šancí v síti neskončila. V 64. min jsme se dočkali, Jan Spousta napřáhl zpoza vápna a utaženou střelou vyrovnal stav utkání na 1:1! Dále jsme se tlačili do útoku a Kamil Hejduk dokonce vstřelil vedoucí branku, kterou sudí nejprve uznal, ale posléze odvolal po signalizaci pomezního sudího z Karlštejna… Poté se hra vyrovnala a hrozili i domácí. Ke konci zápasu šli dokonce sami na branku, ale Petr Cipra perfektně zakročil a udržel nám alespoň remízu.

 

Oba soupeři berou tedy po bodu, nejspíše i zaslouženě, ale mrzí nás trošku neproměnené šance, výhra byla blízko. Druhý poločas byla hra velmi rychlá a kvalitativně převyšující III.třídu.

 

 

Děkujeme celému týmu za výkon, fanouškům za super podporu a už nyní se těšíme na poslední domácí zápas, který sehrajeme v sobotu 8.6.2024 od 14 hod.

 

Přijďte nás povzbudit!