Rekonstrukce sociálního zařízení je dokončena!

Poslední investiční akci v tomto roce si výbor SK Hostomice přichystal na přelom měsíců září a října. Jednalo se v pořadí o již třetí finančně velmi náročnou záležitost v tomto roce. Po nových kabinách a novém oplocení nás tentokrát čekaly práce zdaleka nejnáročnější – rekonstrukce vnitřních sprch a toalet, které byly v dost žalostném stavu.

 

Díky mravenčí práci celého výboru klubu v čele s předsedou Václavem Štylerem se nám na tuto akci podařilo získat dotaci od Středočeského kraje v programu Kabina. Dotace nám pokryla 80% nákladů rekonstrukce, 20% jsme uhradili z našetřených financí klubu SK Hostomice.

 

Výsledek je naprosto famózní, rekonstrukce se povedla na výbornou a ve velmi krátké době – trvala necelých 5 týdnů. Během této doby došlo k výměně rozvodů vody a odpadů, rozvodů topení do místností, kde se nachází sprchy a toalety včetně nového vybavení sanity, sprch a bojleru. Dále došlo na nové stropy, okna, interiérové dveře a samozřejmostí byla instalace nových obkladů včetně dlažeb v naší klubové barvě. Celou rekonstrukci měla na starosti firma HB stavitelství z Plzně, která podala nejnižší cenu v nabídkovém řízení.

 

Věříme, že se hráči a návštěvníci našeho areálu budou cítit daleko komfortněji než tomu bylo nyní. Jsme rádi, že se nám tuto akci podařilo úspěšně zrealizovat a budeme pracovat na dalších důležitých akcích spojených s naším areálem, kterých je před námi popravdě stále mnoho.