Ztracené body proti Zaječovu

V dalším utkání jsme přivítali na domácím hřišti TJ Zaječov.

 

SK Hostomice:

O.Plecitý (5.5) – O.Kačírek (5.5), T.Fatka [K] (6), J.Spousta (6), K.Kyzr (5.5) – M.Sůra (5.5), L.Rylich (5.5), V.Štyler (5.5), P.Veselý (6) – K.Hejduk (5.5), D.Špicl (5.5)

 

Střídající: J.Hadrava (5.5), I.Burtyn (nehodnocen)

 

Utkání jsme začali velmi aktivně. Vypracovali jsme si hned v úvodu velkou šanci, ale K.Hejduk jí nevyřešil dobře. Tlačili jsme se za vedoucím gólem, ale chyběl nám klid v koncovce. V 15.min kopal roh V.Štyler, ale hlavička P.Veselého mířila vedle. Hosté moc nebezpeční nebyli a my jsme hráli lépe. Ve 23.min jsme se dočkali vedení kdy Hejdukovu přihravku dostal do běhu D.Špicl a propálil hostujícího brankáře – 1:0! Další šanci jsme si vytvořili v zápětí, ale osamocený K.Kyzr se ukvapil když byl sám ve vápně. Ve 35.min se řítil sám na branku V.Štyler, ale míč si ukopl do autu. Trest přišel ke konci poločasu kdy z ojedinělého útoku hosté srovnali – 1:1.

 

Do druhé půle jsme šli s cílem urvat vedení na naši stranu. Bohužel už náš výkon nebyl tak dobrý jako v prvním poločase a moc šancí jsme si nevytvořili. I tak jsme se mohli ujmout vedení, ale hlavičku K.Hejduka skvěle vykopl nohou brankář Zaječova. Největší šanci druhého poločasu měl na noze D.Špicl ale svoji loženku poslal pouze do tyče. Hosté hru kouskovali a měli jasný cíl – udržet pro ně cennou remízu. Mohli jít dokonce i do vedení když po naší chybě v obraně vykopával střelu z brankové čáry až K.Kyzr.

 

Utkání skončilo tedy remízou, která nás dost mrzí. Hlavně první poločas jsme měli zvládnout co se týče proměnování šancí daleko lépe. Budeme na tom samozřejmě pracovat během tréninků a věříme, že se naše koncovka výrazně zlepší.

 

Příští týden hrajeme na hřišti Nižboru a to v sobotu 14.9.2024 od 17hod.

 

Přijďte nás povzbudit!