Přípravky ve finálových turnajích!

V neděli 2.6.2024 se odehrály na našem hřišti oba dva finálové turnaje mladších a starších přípravek. Ta mladší měla původně odehrát turnaj v sobotu ve Zdicích, ale kvůli špatnému počasí a podmáčenému hřišti byl turnaj po domluvě s OFS Beroun přeložen do Hostomic.

 

První šla na řadu starší přípravka. Náš tým měl samozřejmě velké ambice a chtěl potvrdit svoji skvělou jarní formu. Bohužel, jak už to ve fotbale a zvláště u dětí bývá, nepodali jsme v tomto důležitém turnaji tak dobrý výkon jako v turnajích předešlých. Rozhodovaly drobnosti a my si připsali  dvě výhry a tři porážky, takže z toho bylo 5.místo. Paradoxem je, že jsme byli horší pouze o skóre ve vzájemných zápasech a ke 3.příčce chybělo opravdu málo. I tak tým zaslouží za celou jarní sezónu poděkování a gratulaci, kam až to kluci a holky dotáhli. Smekáme klobouk! Finále vyhrál tým FK Králův Dvůr A, který měl lepší skóre než druhý Cembrit Beroun. I to vypovídá o vyrovnanosti turnaje.

 

Celkové pořadí turnaje starší přípravka:

  1. FK Králův Dvůr
  2. SK Cembrit Beroun
  3. ČLU Beroun
  4. FK Králův Dvůr B
  5. SK Hostomice/SK Chlumec
  6. FK Olympia Zdice

 

V odpoledních hodinách šly na řadu týmy z mladších přípravek. Turnaj byl bohužel ovlivněn špatným počasím a usilovným deštěm a z tohoto důvodu nebyl nakonec turnaj dohrán celý, když se nedohrálo utkání o 3.místo. Systém turnaje byl odlišný než měla starší přípravka, protože mladší měli celkem 8 týmů, tzn. hrálo se nejprve ve skupinách a až poté o umístění. Naše mladší přípravka měla težkou skupinu, ve které nakonec skončila na 4.příčce a odehrála tak utkání o celkové 7.místo. Tým pracoval na maximum a odměnou mu byl vyhraný zápas právě o 7.místo. Jednalo se o velmi náročné zápasy, konkurence byla velká a setkali jsme se opravdu s nejlepšími týmy na okrese. Zápasy nám ukázaly, v čem se musíme zlepšovat. Také před mladší přípravkou smekáme klobouk za jejich jarní výkony a nakonec za probojování se do velkého finále. Turnaj opanoval tým ČLU Beroun před druhým Cembritem Beroun.

 

Celkové pořadí mladší přípravka:

  1. ČLU Beroun
  2. SK Cembrit Beroun
  3. FK Komárov / FK Zdice
  4. FK Komárov / FK Zdice
  5. TJ Karlštejn
  6. FK Svatá
  7. SK Hostomice/SK Chlumec
  8. FK Králův Dvůr

 

Celý den se odehrál ve velmi přátelské atmosféře, Hostomice navštívilo hodně týmů, které předvedly parádní výkony. Předseda OFS Beroun pan Lípa byl přítomen po celý den a předával ceny všem týmům a nejlepším hráčům turnaje. Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří se na akci podíleli. Dík patří samozřejmě i rodičům a našim parádním fanouškům, kteří nás skvěle podporovali po celý turnaj!

V neposlední řadě děkujeme všem trenérům naší mládeže, jejich práce je neuvěřitelná a my před ní smekáme. Už nyní se tešíme na další sezónu!