Mládežnický víkend!

Naše spojená mládež SK Hostomice/SK Chlumec má za sebou další víkend plný fotbalu. Opět jsme si připsali skvělé zážitky, parádní zápasy a krásná umístění.

 

Fotbalová školička zajížděla na turnaj do Nové Vsi pod Pleší. Odehrála několik zápasů systémem 3+0 a holky a kluci vstřelili spoustu branek. Po celý turnaj panovala příjemná atmosféra a všichni si sobotní dopoledne perfektně užili.

 

Mladší přípravka odehrála turnaj v Drozdově a střídala silnější momenty se slabšími. Tým si připsal 2 výhry, 1 remízu a 2 prohry. Kluci bojovali nadšeně a odměnou jim bylo celkové 4. místo. Čeká nás poslední turnaj na Karlštejně v sobotu 25.5.2024, kde se rozhodne o tom, zda postoupíme do velkého finále okresu Beroun.

 

V neděli 12.5.2024 odehrála starší přípravka turnaj, který pořádal FK Králův Dvůr. Holky a kluci prošli turnajem jako  nůž máslem a bez ztráty kytičky si odvezli zasloužené 1.místo! Všech 5 zápasů jsme odbojovali naplno, přidali k tomu fotbalovost, pěkné kombinace a několik krásných branek! Tým udělal velký krok k účasti ve velkém finále okresu Beroun.

 

Mladší žáci pokračují ve famozní jízdě ve své skupině B a v posledním utkání si ze Žebráku odvezli vysokou výhru v poměru 3:8. Branky vstřelili Štepán 2x, Pepa 2x, Lukáš 2x, Jedla a Ivan. Zatím nám patří první místo s malým náskokem, který chceme do konce soutěže určitě udržet, abychom poté mohli hrát finále okresu Beroun!

 

Starší žáci porazili ve druhém kole svojí nadstavby TJ Praskolesy poměrem 3:1. Branky vstřelili Jirka 2x a Pavel. Zatim držíme první příčku v této nadstavbové skupině.

 

Gratulace všem holkám, klukům, trenérům, rodičům a klubům za tento krásný fotbalový víkend!

Děkujeme hráčům za perfektní reprezentaci klubů a měst.