Konečně výhra!

Po porážce na půdě posledního Komárova/Újezdu B jsme přivítali na našem pažitu tým Oseka. Očekával se tuhý boj a my jsme měli jediný cíl – zvítězit a naladit se opět na vítěznou vlnu.

 

SK Hostomice:

O.Kačírek – K.Kyzr (O.Kačírek), R.Spousta [K], T.Fatka, L.Šereda (P.Veselík) – M.Sůra (L.Rylich) – J.Spousta, V.Štyler, D.Bohata, K.Hejduk (I.Burtyn), D.Špicl

 

Začali jsme velkým náporem. Hned ve 4.min přišla velká šance, ale střela K.Hejduka mířila vedle. V 5.min hlavičkoval T.Fatka nad branku. V 9.min jsme se už konečně dočkali, K.Hejduk vysunul V.Štylera a ten střelou k tyči zajistil vedení 1:0! V 18.min hosté zahrozili, ale trefili tyčku naší branky. Ve 21.min jsme po faulu na M.Sůru měli šanci zahrávat pokutový kop, který s přehledem proměnil R.Spousta – 2:0! O dvě minuty později jsme vedli již o tři branky, když po ose Štyler – Sůra – Štyler posledně jmenovaný otřel svoji střelu o tyčku a bylo veselo – 3:0! Ve 29.min jsme nechali osamoceného Vaníčka a ten snížil na 3:1. Naše odpověď netrvala však dlouho, s chutí hrající D.Špicl vybojoval míč na útočné polovině a našel ve vápně osamoceného K.Hejduka, který akci vyšperkoval přihrávkou na volného D.Bohatu, pro kterého nebyl problém rozvlnit síť soupeře – 4:1! Ve 36.min jsme pokračovali ve střelecké chuti, V.Štyler zahrával trestný kop, D.Špicl posunul hlavou za sebe a Tomáš Fatka ve skluzu nasměroval míč do osecké branky – 5:1! Poločas snů!

 

Druhá polovina ale začala naším vlažným výkonem. Osek převzal tempo hry a my až zbytečně nechali hosty hrát a být na míči. Chyběl nám pohyb a přesnější souhra. I tak jsme si vypracovali velkou šanci v 61.min, ale K.Hejduk osamocen před brankářem hostí nápalil střelou tyčku. Chvíli poté nastřelili konstrukci branky i hosté. V 66.min se Osek prosadil po centru hlavou, kdy naše obrana pouze přihlížela – 5:2. O minutu později nás opět zachránilo břevno. Naše hra vázla a vlastně jako by se vytratila v těchto momentech ze hřiště. Trestem byla další branka na 5:3 z přímého kopu. Pak jsme již hru zvedli, ale i tak hosté trefili tyčku. My jsme také odpověděli dobrou šancí, která jak jinak skončila v tomto utkání na brankové konstrukci. Do konce utkání jsme již hosty k ničemu nepustili a po delší době jsme si připsali 3 body do tabulky.

 

 

 

Děkujeme klukům za jejich výkon a fanouškům za podporu. V příštím zápase zajíždíme v sobotu 18.5.2024 do Březové – Bzové. Začínáme ve 14 hod. Přijďte nás povzbudit!