Výhra v Nižboru!

Ve třetím kole jarní části soutěže jsme zajížděli na půdu Nižbora a chtěli odčinit výpadek z konce zápasu v Tetíně.

 

Nastoupili jsme v této základní sestavě:

 

SK Hostomice:

O.Plecitý – J.Hadrava, A.Hornát [K], T.Fatka (J.Mašek), K.Kyzr  – D.Bohata (I.Burtyn), J.Spousta, V.Štyler (L.Rylich), M.Sůra (L.Šereda) – K.Hejduk (O.Kačirek), P.Veselý

 

Hned v začátku jsme se dostali do vyložené šance, ale Jan Spousta neproměnil. V 5.min jsme se ujali vedení, když centr do vápna prošel až k Petru Veselému – 0:1! V 8.min skončila chytrá střela Petra Veselého na tyči. V 11.min jsme měli velké štěstí – střelu domácího utočníka skvěle vyrazil Ondra Plecitý a dorážka Nižbora šla pouze do boční sítě. V 19.min sílil náš tlak a odměnou byla branka, která padla po centru Martina Sůry, který našel hlavu Petra Veselého – 0:2! Ve 32.min jsme předvedli další kontr. S chutí hrající David Bohata poslal míč do malého vápna, kde ukázal Jan Spousta svůj důraz a zvýšil na 0:3! Chvilku na to bylo ještě lépe. Vašek Štyler zatočil svůj kop na hlavu Kamila Hejduka a ten se nemýlil – 0:4! Ve 40.min přišla pro nás komplikace, domácí útočník se řítil sám na branku a za záchrannou brzdu zatáhl Kevin Kyzr. Následovala červená karta a my šli do deseti. Domácím se podařilo před koncem poločasu snížit po naší chybě v obraně na 1:4. Ke konci poločasu jsme zahodili ještě velkou šanci, když Kamil Hejduk hlavičkoval do brankáře NIžbora.

 

Ve druhé půli domácí snížili v 52.min po krásné střele na 2:4. Naše odpověď však netrvala dlouho a v 54.min našel Kamil Hejduk nabíhajícího Jana Spoustu, který svou střelu poslal k tyči – 2:5! Domácí se poté tlačili do snížení skóre a nevyužili několik dobrých šancí. My jsme naopak z protiútoku v 70.min využili naši příležitost a David Bohata s pomocí teče obránce Nižbora navýšil naše vedení již na 2:6! Poté poslal Petr Veselý svoji střelu na tyčku domácí branky. Další šanci neproměnil náš motor ve středu pole Jan Spousta, který mohl zkompletovat hattrick. Nižbor měl také šance, ale některé až trestuhodně zahodil. Jednu z nich vytáhl krásným zákrokem nad břevno Ondra Plecitý. I v deseti hráčích jsme dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce a mohli se radovat z venkovní výhry.

 

Poděkování patří všem hráčům týmu a našim skvělým fanouškům, kteří nás podporovali celý zápas!

 

Další utkání sehrajeme na domácí půdě a to v sobotu 13.4.2024 od 14 hod proti týmu TJ Broumy.

 

Přijďte nás povzbudit!