Jarní sezóna začala vítězně

Po několika měsících zimní pauzy jsme se konečně dočkali a náš tým dospělých nastoupil v sobotu 23.3. doma proti Loděnici B.

 

SK Hostomice:

O.Plecitý – J.Hadrava – A.Hornát [K], P.Veselík – K.Kyzr (J.Mašek) – V.Štyler (M.Lukeš), J.Spousta, P.Veselý, M.Sůra (L.Rylich) – K.Hejduk (I.Burtyn), R.Spousta (O.Kačírek)

 

Do vedení jsme se dostali zásluhou Romana Spousty, který zužitkoval autového vhazování bratra Jana a s přehledem poslal míč k tyči – 1:0! V 15.min hlavičku Kevina Kyzra odvrátil až obránce hostů na brankové čáře. Ve 23.min chyběl kousíček k navýšení skóre Romanovi Spoustovi, ale v posledním okamžiku odvrátila míč obrana Loděnic. Ve 25.minutě se řítil sám na branku Kamil Hejduk, ale neproměnil. O dvě branky jsme odskočili ve 30.min, kdy Kamil Hejduk vysunul svého parťáka v útoku Romana Spoustu, pro kterého nebyl problem skórovat – 2:0! Chvíli na to našel nabíhající Martin Sůra ve vápně dalšího Spoustu, tentokrát Jana a ten nás poslal do vedení už 3:0! I hosté hrozili z rychlých protiútoků a jedna šance skončila na tyči naší branky. Ke konci poločasu jsme ještě zahodili velkou šanci a tak se šlo do kabin za stavu 3:0 pro domácí.

 

Do druhého poločasu jsme šli s chutí zápas rozhodnout. Hejduk vybojoval penaltu a míč si postavil Roman Spousta, který s přehledem zkompletoval hattrick – 4:0! Další šance zůstala neproměněna v podání Petra Veselíka. V 65.min vysunul Vašek Štyler nabíhajícího Romana Spoustu a ten nádhernou přihrávkou pod sebe našel Láďu Rylicha – 5:0. Loděnice oslabené o jednoho hráče už moc nehrozili a my v pohodě dovedli první mistrovský zápas v jarní sezóně do vítězného konce.

 

Gratulujeme a děkujeme za výkon!

 

Příští týden nás čeka silnější soupeř: TJ SK Tetín. Utkání odehrajeme na venkovní půdě v sobotu 30.3.2024 od 12 hod.

 

Přijďte nás povzbudit!