Výhra proti Březové/Bzové

Po výprasku v Oseku jsme potřebovali zabrat v domácím utkání, v němž jsme přivítali celek SK Březová/Bzová. Hosté mají mladý a ambiciozní tým, takže se nečekalo lehké utkání.

Nám se do základní sestavy vrátili Hornát, Štyler a Bohata. Po krátkém zranění byl na lavičce připravený i Veselý.

 

SK Hostomice:

D.Špicl – L.Šereda (J.Mašek), A.Hornát [K], T.Fatka, J.Hadrava (M.Šereda) – M.Sůra, J.Spousta, L.Rylich (P.Veselý), V.Štyler, D.Bohata (O.Kačírek) – K.Hejduk (I.Burtyn)

 

Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně s cílem rozhodnout již v prvním poločase. Hlavička T.Fatky mířila vedle branky v 7.min. Patřil nám střed hřiště, ale chyběla finální myšlenka v koncovce. V 15.min se zastřeloval z pozice za vápnem L.Rylich, ale střela šla vedle. Další dobrou přiležitost jsme měli v 23.min, kdy J.Spousta zahrával trestný kop, bohužel ale neuspěl. Ve 36.min se ocitl sám ve vápně K.Hejduk, který nenašel adresáta na přihrávku. V poslední minutě poločasu zahrozili také hosté z rohového kopu, naštestí poslali míč vedle.

 

Druhý poločas začal ještě větším naším náporem než ten první. V prvních minutách jsme měli někoik závarů ve vápně hostů, ale chyběla i troška štěstí při zakončování. Nicméně branka visela ve vzduchu a přišla konečně v 52.min zásluhou T.Fatky, který poslal míč z rohu za záda golmána hostů – 1:0! Březová/Bzová se ani nevzpamatovala z úvodní branky a prohrávala už o dva góly, a to když po ose A.Hornát – P.Veselý – D.Bohata krásně proměnil K.Hejduk – 2:0! O 10 min později našel velmi dobře hrající D.Bohata na vápně opět K.Hejduka a ten osamocen poslal míč k tyči – 3:0! V této chvíli jsme byli jasně lepším týmem a hosté se nezmohli téměř na nic. V 73.min dokončil svůj hattrick Kamil Hejduk, když využil přihrávky od O.Kačírka – 4:0! Poté jsme trošku zvolnili hlavně v obranné fázi a dovolili hostům dvě velké příležitosti ke skórování, ty ale naštěstí zůstaly nevyužité. My měli ještě také několik dobrých příležitostí k navýšení vedení, nicměně šance Sůry, Štylera a Veselého brankou neskončily.

Díky borci!

 

Odčinili jsme tedy prohru v Oseku a již se těšíme na další sobotu, kdy zajíždíme na půdu do Praskoles. Čeká nás tam opět těžké utkání. Začínáme v 11.30 hod. Přijďte nás povzbudit.