Jasná výhra proti Újezdu/Komárovu B

V dalším kole jsme na našem hřišti přivítali tým Újezd/Komárov B. Hosté jsou zatím na poslední příčce III.třídy, ale utkání jsme nechtěli podcenit. Chyběli nám z různých důvodů 4 hráči ze základní sestavy v Lochovicích, ale díky našemu širokému kádru to nebyl problém.

 

SK Hostomice:

M.Špatenka – L.Šereda, A.Hornát [K], T.Fatka, J.Mašek – O.Kačírek (P.Veselík), D.Bohata (I.Burtyn), J.Spousta, P.Veselý, M.Sůra – K.Hejduk (M.Lukeš)

 

Začali jsme aktivně a v 7.min šla střela Kamila Hejduka nad břevno. V 10.min nevyužil svoji šanci Ondra Kačírek. Chuť si Ondřej spravil ve 14.min, kdy převzal přihrávku od Petra Veselého a poslal míč do šibenice – 1:0! V 18.min našel Honza Mašek vysokým centrem za vápnem Petra Veselého a ten zamířil bezchybně do růžku – 2:0! Ve 21.min měli velkou šanci i hosté, ale Michal Špatenka vytáhl skvělý zákrok. Platilo pravidlo nedáš – dostaneš a hned z protiútoku Petr Veselý propálil brankáře hostů – 3:0! Ve 36.min viděl Petr Veselý nabíhajícího Jana Spoustu a ten s přehledem proměnil – 4:0!

Ve druhé půli se zápas spíše dohrával, ale na našich klucích byla vidět velká chuť navýšit skóre. Svou další šanci nevyužil Kamil Hejduk. Věříme, že branky z jeho kopaček přijdou v důležitějších zápasech. V 56.min našel z rohu Aleš Hornát hlavičkujícícho Tomáše Fatku – 5:0. V 72.min šel sám na branku náš kapitán Aleš Hornát, ale bohužel neproměnil. Aleš byl i aktérem další situace, a to když vybojoval ve vápně penaltu. Petr Veselý s přehledem zkompletoval hattrick – 6:0. V 86.min vysunul Jan Spousta rychlíka Martina Sůru a ten svou oblíbenou střelou k tyči stanovil konečný stav utkání na 7:0!

 

Kluci si mohli posléze vychutnat zasloužené ovace v podobě potlesku od fanoušků!!!

 

V dalším kole zajíždíme k důležitému utkání na půdu Oseka, kde v sobotu 14.10. začínáme ve 12:30 hod. Přijďte nás povzbudit, budeme to potřebovat!