Debakl v Oseku

V dalším utkání jsme se vydali do Oseka. Tým jel v oslabené sestavě a bylo to znát. Chyběli Veselý, Hornát, Štyler a Bohata.

 

SK Hostomice:

M.Špatenka (M.Šereda) – K.Kyzr, T.Fatka (M.Lukeš), P.Veselík, J.Hadrava (I.Burtyn) – L.Šereda, L.Rylich, J.Spousta [K], M.Sůra, O.Kačírek (J.Mašek) – K.Hejduk

 

Začátek utkání byla přímo katastrofa. Ve 2.min šli domácí do vedení kdy naše obrana nechala v klidu ocentrovat domácí ze strany a na letící míč jsme jenom koukali až skončil zásluhou hlavičky Doležala v naší síti. Při zákroku se zranil navíc M.Špatenka a do branky musel jít M.Šereda. Ve 30.min šel další centr a opět hlavou skončil v naší siti – 2:0. O minutu později přišel další centr a domácí se ujali vedení již 3:0! Do konce poločasu jsme si nechali lacině dát ještě dvě další branky a bylo po zápase. Ke konci prvního poločasu zkorigoval skóre J.Spousta z pokutového kopu který vybojoval K.Hejduk.

 

Druhá půle se pouze dohrávala a my byli domácím již lepším soupeřem. Chtěli jsme utkání ještě alepsoň zkorigovat, ale nešla nám kombinace a fotbalové pokoukání to nebylo pěkné z obou stran. V 54.min obdržel druhou žlutou kartu K.Kyzr a musel jít pod sprchy. Ke konci zápasu jsme ještě jednou inkasovali a skóre se zastavilo na konečných 6:1

 

Takovou hru nemůžeme předvádět. Je to velké vystřízlivnění po posledních 3 zápasech které jsme vyhráli. Věříme, že se nám podaří navázat na vítěznou vlnu v dalším utkání kdy na domácím hřišti přivítáme v sobotu 21.10. celek Březová/Bzová od 12.30hod.

 

Přijďte nás povzbudit!