Prohra v Broumech

TJ Broumy – SK Hostomice 4:2

 

V neděli 17.9. nás čekalo těžké utkání v Broumech. Domácí před sezónou posílili a na nás byli v plné sestavě.

 

SK Hostomice:

D.Špicl – K.Kyzr (I.Burtyn), T.Fatka, J.Spousta, J.Mašek (P.Veselý) – L.Šereda, V.Štyler, L.Rylich (D.Bohata), M.Sůra – K.Hejduk, R.Spousta [K]

 

Začátek patřil domácím kteří byli aktivnější a naše obrana musela řešit několik nebezpečných akcí. V 16.min jsme se dostali do vedení kdy V.Štyler našel ve vápně K.Hejduka který poslal míč hlavičkou do sítě – 0:1! Během 28-29.min jsme si vybrali slabší chvíli a nechali domácí otočit stav zápasu na 2:1. Ve 37.min bylo ještě hůře a to když jsme inkasovali z penalty – 3:1.

 

Druhý poločas jsme začali aktivně my a v 50.min promáchl ve vápně centrovaný míč M.Sůra. V 58.min se řítil sám do vápna V.Štyler, ale jeho přihrávka adresáta nenašla. V 67.min jsme měli další příležitost kdy P.Veselý poslal míč nad břevno domácí branky. V 71.min jsme zbytečně ztratili míč ve středu hřiště a následný rychlý protiútok zachránil skvěle D.Špicl. V 75.min zahrávali domácí rohový kop a my jsme nepokryli důsledně domácího útočníka – 4:1. Snížit se nám podařilo zásluhou D.Bohaty a jeho střele k tyči – 4:2. Ke konci jsme se tlačili za kontaktním gólem, ale střelu M.Sůry vytáhl brankář domácích na roh. Kapitán R.Spousta poté obdržel zbytečnou červenou kartu za řeči a budeme ho postrádat pravděpodobně několik zápasů.

 

Příští utkání sehrajeme v sobotu 24.9. na domácí půdě proti Hýskovu. Začínáme ve 13.30hod. Přijďte nás povzbudit.