Lekce z produktivity od Tetína

V dalším utkání jsme přívítali na domácí půdě celek z Tetína. Očekávalo se vyrovnané utkání.

 

SK Hostomice:

M.Špatenka – L.Šereda (L.Rylich) P.Veselík, J.Spousta, J.Hadrava – M.Sůra (I.Burtyn) , A.Hornát [K], V.Štyler (R.Marsden), D.Bohata – R.Spousta (K.Kyzr), K.Hejduk (O.Kačírek)

 

Utkání jsme začali aktivněji a ve 4.min skončila střela K.Hejduka na boční síti. V 7.min jsme již vedli a to když P.Veselík vysunul M.Sůru pro kterého nebyl problém skórovat – 1:0. Ve 26.min se krásně uvolnil R.Spousta ale jeho střela šla pouze do gólmana. Měli jsme sice optickou převahu, ale chyběla lepší kvalita ve finální fázi. Hosté začali hrozit rychlými brejky a po zásluze vyrovnali ve 29.min kdy naše obrana jenom koukala jak osamocený hráč hlavičkuje do sítě – 1:1. Ve 38.min bylo ještě hůře a to když jsme nedůsledně pokryli hostujícího hráče který našel na malém vápně D.Dobříšana – 1:2.

 

Druhou půli jsme začali s cílem minimálně vyrovnat. Hned na začátku našel L.Rylich ve vápně D.Bohatu který se bohužel neprosadil. V 57.min měl obrovskou šanci R.Spousta, ale jeho střela z malého vápna šla nad branku Tetína. Nedáš – dostaneš platilo v 60.min kdy jsme opět trestuhodně nechali samotného hráče který nacentroval a hosté se štěstím proměnili svoji šanci. Zápas blbec pokračoval v 71.min kdy M.Špatenka neudržel střelu po zemi a hostující útočník bez problémů dorazil – 1:4. I tak jsme se snažili alespoň výsledek utkání zmírnit, ale střela A.Hornáta v 85.min brankou neskončila. V 90.min s přehledem pískající rozhodčí pan Michal Pánek zápas ukončil.

 

Nic se neděje, prohra musela přijít. Makáme dál a věříme, že si reputaci napravíme již další sobotu kdy opět na domácích hřišti přivítáme Nižbor. Začínáme ve 14hod. Přijďte nás povzbudit!