Z Loděnic vezeme 3 body!

V druhém utkání sezóny jsme zajížděli na půdu do Loděnic. Trenéři Staněk a Plecitý mohli využít téměř kompletní kádr mužstva.

 

SK Hostomice:

D.Špicl – J.Mašek (D.Bohata), T.Fatka, J.Spousta, J.Hadrava – M.Sůra, A.Hornát [K], V.Štyler (L.Rylich), L.Šereda – K.Hejduk (R.Marsden), R.Spousta (I.Burtyn)

 

Utkání jsme nezačali dobře a domácí nás přehrávali zejména ve středu hřiště a odměnou jim byla úvodní branka ve 4.min – 1:0. Po inkasované brance jsme zabrali a v 17.min dokázali srovnat zásluhou R.Spousty, který využil vybojovaného míče J.Spoustou a následné příhrávky od V.Štylera – 1:1!  Ve 20.min přišel pro nás doslova šok a to když T.Fatka zastavil před vápnem pomocí faulu domácího útočníka který by šel sám na branku. Následovala červená karta a my šli do 10 hráčů. Trest to byl dvojitý protože Loděnice využili standardku a vedli 2:1. My se ovšem nevzdali a ve 24.min našel krásnou kolmicí V.Štyler benjamínka týmu M.Sůru který si kličkou vychutnal domácího brankáře a mazácky poslal levačkou míč do sítě – 2:2! Loděnice poté zvýšili obrátky a chtěli utkání strhnout na svoji stranu. Ve 26.min se zaskvěl D.Špicl který vytáhl famózní zákrok při tutovce útočníka Loděnic. Chvíli na to nás zachránilo břevno. Ve 36.min při nás stáli všichni svatí a to když hlavička domácích skončila na tyčce a při následné dorážce nám opět pomohla branková konstrukce.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi aktivně a na klukách byla vidět obrovská touha vyhrát. Začali jsme tutovkou, ale R.Spousta promáchl na malém vápně přihrávku od K.Hejduka. Naše dobře pracující obrana včetně zálohy nepouštěla domácí prakticky do žádných brankových příležitostí a naopak my jsme měli více ze hry a tlačili se za vítězstvím. V 74.min střela L.Rylicha skončila těsně nad břevnem. O 2min později vypálil náš motor mužstva J.Spousta dělovku, ale gólman Loděnic byl proti. Dočkali jsme se v 79.min kdy K.Hejduk vybojoval míč, přiťukl ho D.Bohatovi a ten nás poslal bombou k tyči do vedení – 2:3! V 85min vysunul krásnou přihrávkou M.Sůra nabíhajícího R.Spoustu který se neukvapil a našel na malém vápně K.Hejduka pro kterého nebyl problém zvýšit naše vedení – 2:4!

 

 

Děkujeme všem hráčům a trenérům za velmi kolektivní a týmový výkon a gratulujeme!!!

 

Příští zápas hrajeme doma proti TJ SK Tetín v sobotu 2.9. od 14hod. Přijďte nás povzbudit!