Poslední utkání sezóny skončilo remízou

V posledním kole jarní části soutěže jsme přivítali na domácí půdě Tmaň.

 

SK Hostomice:

O.Kačírek – L.Šereda, A.Hornát [K], T.Fatka, M.Šereda – D.Bohata (L.Rylich), M.Kubišta, V.Štyler (L.Rott), J.Spousta, I.Burtyn – P.Veselý

 

Utkání jsme začali náporem, ale nevyužili několik slibných příležitostí vstřelit branku. První protiútok hostů znamenal velké nebezpečí a zachránila nás až tyčka naší branky. Druhý protiútok hosté s přehledem proměnili – 0:1 V 18.min s i přebral za vápnem míč Petr Veselý, obešel tři protihráče a ten poslední ho zastavil za cenu faulu. Z pokutového kopu srovnal s přehledem Michal Kubišta. V 35.min se řítil sám na branku Jan Spousta, ale míč si bohužel nezpracoval dobře. Poté vyslal jedovku Petr Veselý kterou vyrazil na roh brankář hostů. Ten zahrával Václav Štyler a poslal ho na hlavu Ivana Burtyna který však tutovku neproměnil a nechal vyniknout Frolíka. Platilo fotbalové nedáš-dostaneš a tak se hosté po ojedinělém útoku dostali do vedení – 1:2

 

Druhý poločas jsme hosty opět sevřeli na jejich polovině s cílem utkání otočit v náš prospěch. Jan Spousta a David Bohata neproměnili svoje velké šance. Gól visel ve vzduchu a Tmaň jsme přehrávali. V 65.mi skončil centr Vaška Štylera na břevně. V 69.min vysunul posledně jmenovaný  Michala Kubištu který byl ve vápně faulován a z nařízené penalty srovnal sám faulovaný – 2:2. Ke konci utkání jsme se dostali ještě k několika šancím a zejména hlavička Ivana Burtyna volala po gólu. Bohužel jsme naše šance neproměnili a tak poslední utkání sezóny jsme remizovali.

 

Obsadili jsme nakonec celkové 6.místo což je pro nás po průběhu celé sezony zklamáním. Určitě jsme mířili výše, ale bohužel se to nepovedlo. Zkusíme to samozřejmě v následující sezóně.

 

Chtěli bychom poděkovat hráčům a realizačnímu týmu za celou sezónu! Nebyla lehká, střídali jsme světlé okamžiky kdy jsme hráli super fotbal s těmi ne úplně podařenými zápasy. Věřme že nás tato zkušenost posune dále a budeme z ní čerpat příští ročník.

 

Děkujeme!