Další domácí prohra

V sobotu 10.6. jsme na domácí půdě přivítali ambiciozní tým Hýskova který na jaře posílil své řady.

 

SK Hostomice:

O.Plecitý – J.Spousta, M.Šereda, T.Fatka, J.Hadrava – L.Rylich (P.Veselý), A.Hornát [K], D.Bohata (M.Lisý), D.Špicl (I.Burtyn), V.Štyler – R.Spousta

 

Utkání jsme začali aktivně a drželi hosty na uzdě. Měi jsme pár šancí jak jít do přečíslení, ale ty vždy zhatila špatná kombinace. Hosté se dostali do vedení v 29.min když využili naší nepozornosti. Ve 37.min přišel asi zlomový okamžit utkání kdy Roman Spousta obdržel druhou žlutou kartu a musel jít pod sprchy. Od tohoto okamžiku bylo s utkáním velmi těžké něco udělat.

 

Druhý poločas jsme začali penaltou pro hosty a pro hráče Hýskova nebyl problém proměnit – 0:2. Hosté si vedení hlídali a měli i další šance. Do tříbrankového vedení je dostal Štefko který s přehledem proměnil v 76.min. I když se kluci snažili alespoň o čestný úspěch tak nám nebylo přáno a museli jsme se sklonit před lepším týmem.

 

Další a zároveň poslední utkání sezóny odehrajeme v sobotu 17.6. kdy přivítáme na domácím hřišti Tmaň se kterou si to rozdáme o celkové 6.místo v tabulce. Začínáme ve 14hod!